Bouwkomeet

Daken

Van particuliere bouw en verbouw tot zeer grote bouwplannen; door onze ruime ervaring is geen enkele dakvorm ons vreemd. Wij zorgen dat onze prefab-elementen de bouw gunstig beïnvloeden. Ook duurzame, circulaire cellulose-isolatie behoort tot de mogelijkheden. Per project maken wij een tekening. Hierin worden alle wensen van de klant meegenomen. Van dakkappellen en dakramen tot schoorsteensparingen en overige voorzieningen.

Onze dakelementen produceren wij onder KOMO®. Ook is het mogelijk de elementen te produceren onder FSC®-keurmerk. Door de toenemende eisen wordt de isolatiewaarde van de kapconstructie steeds hoger. Ook dit is bij Bouwkomeet geen probleem! De Rc-waarde van de kap kan variëren van 6,3 tot 10.

De montage van de prefab-elementen kunnen wij met eigen montageploegen voor u verzorgen. Wij beschikken over eigen transportmiddelen en werken samen met vaste transport- en kraanbedrijven, zodat de levering en de montage goed op elkaar is afgestemd. Ook zijn wij in het bezit van een VCA-certificaat en een ASA (Veiligheidsladder) voor de montage van de prefab- elementen.