Bouwkomeet

Casco's

We staan voor een grote duurzaamheidsuitdaging; samen moeten we meer bouwen met milieuvriendelijke materialen. Deze mogelijkheid bieden wij dan ook. Bij Bouwkomeet hebben we samen met onze partners een volledig houten casco ontwikkeld voor de seriematige woningbouw.

Bij houten casco voeren we woningscheidende wanden uit als dragende HSB-wanden. De voor-, achter- of kopgevel is van HSB met steenstrips of een houten gevelbekleding. De verdiepings- en zoldervloeren bestaan uit een houten balklaag met een houten vloerplaat. De balklagen voorzien we van sparingen. Hier kan het eventuele leidingwerk in worden opgenomen.

De kap voeren we uit als prefab-dakelement. Maar ook het uitvoeren van het casco met een plat dak is mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om de wand- en dakelementen te isoleren met cellulose- isolatie. Hierdoor wordt de woning nog duurzamer.

De montage van de prefab-elementen kunnen wij met eigen montageploegen voor u verzorgen. Wij beschikken over eigen transportmiddelen en werken samen met vaste transport- en kraanbedrijven, zodat de levering en de montage goed op elkaar is afgestemd. Ook zijn wij in het bezit van een VCA-certificaat en een ASA (Veiligheidsladder) voor de montage van de prefab- elementen.

Wij kunnen de productie snel opschakelen, voor zowel seriematige als enkele woningbouw. We komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.