Prefab houten elementen

De productie van onze prefab dakelementen, houtskelet bouwelementen en dakkapellen heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt.
In onze productiehallen werken onze medewerkers onder ideale omstandigheden aan uw eindproduct. Dagelijks krijgen diverse houten elementen hun eindbestemming op de bouwplaats.

Hsb wanden kunnen worden voorzien van steenstrips incl. voegwerk.

Onze kappen worden toegepast op nieuwbouwwoningen maar ook op bestaande woningen. Renovatie is in opkomst. Desgewenst kan BOUWKOMEET het renovatietraject compleet voor u uitvoeren.

Wij beschikken over deskundige medewerkers die het gehele proces begeleiden. Als eerste komt u in contact met onze calculatie-afdeling. Na het verstrekken van uw opdracht nemen onze medewerkers van de tekenkamer / werkvoorbereiding de contacten over. Zodra het tekenwerk akkoord voor productie is, zal onze projectleider voor de uitvoering van de montage uw aanspreekpunt zijn.

Onze dak- en wandelementen worden onder KOMO® geproduceerd. Ook bestaat de mogelijkheid de elementen te produceren onder FSC® keurmerk.

Detail foto’s van diverse projecten kunt u ook bekijken op de pagina gerealiseerde projecten

Dakelementen

HSB elementen


Dakrenovatie

Dakkapellen